MAAK EEN AFSPRAAK*

CONTACT-

INFORMATIE

Salonadres

Lopikerstraat 79
2871 BW Schoonhoven


Postadres

Kerkuil 20
4822 PA Breda

Telefoon

+31(0)6 4515 2420

 

E-mailadres

info@tess-schoonackers.nl

KvK Utrecht

30210938


BTW

NL1732.93.505.B01

CONTACT-
FORMULIER

Contact

 • Black Facebook Icon
 • Black LinkedIn Icon

OPENINGS-
TIJDEN

* Bij verlate aankomst voor een behandeling mag Schoonheidssalon Tess Schoonackers de behandeling inkorten. De afspraak kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Bij binnen 24 uur annuleren wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Er is een pin-automaat aanwezig.

© 2017 tess-schoonackers

Created by Yvonne van der Velden

VOORBEREIDING*

 • Scrub de huid goed. Denk dan ook aan de droge plekken op het lichaam: ellebogen, knieën, enkels, nek en hals etc. Onthaar de huid een dag vóór de behandeling.

 • Kort voor de sessie normaal douchen, gebruik daarna geen crème of bodylotion meer. Verwijder alle  make-up voordat de spray tan wordt aangebracht op de huid. Gebruik ook geen van deodorant of parfum meer.

 • Draag comfortabele, ruime donkere kleding en donker ondergoed op de dag van behandeling.

NAVERZORGING*

 
 • Na de sessie geen (gezichts-) crème, bodylotion, vloeibare foundation, deodorant of parfum gebruiken. Na het douchen
  ( 8 tot 10 uur) mag je alles weer gebruiken.

 • Douchen en/of baden: 8 tot 10 uur na de behandeling mag je weer douchen, de vloeistof is nu volledig door de huid opgenomen. Let goed op met het handen wassen. Mocht er bij het douchen of baden een bruine verkleuring van het water zichtbaar worden, dan is dit overtollige lotion. Dit gaat niet ten koste van je bruine teint.

 • Transpiratie: ook dien je – na de sessie – intensief transpireren even uit te stellen. Het beoefenen van, sport en sauna bezoek met een overmatige transpiratie als gevolg, direct na de spray-tan, wordt afgeraden.

 • Crème: om de bruine teint langer te behouden, is het goed om dagelijks vochtinbrengende crème en bodylotion op de gebruinde huid aan te brengen. Wij kunnen je adviseren over de juiste producten, zodat u nog langer plezier heeft van u mooie bruine teint.

* Belangrijk:
Ontbreekt een goede voorbereiding en/of naverzorging, dan kunnen wij geen optimaal effect van de behandeling garanderen. (bijvoorbeeld: scrubben, dragen ruime kleding na de behandeling,)

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is DHA?

 

DHA (dihydroxyacetone) is een natuurlijke grondstof. Het komt uit druiven en veroorzaakt een reactie in de hoornlaag van de huid waardoor deze bruin wordt.

 


Word ik niet oranje? Ik wil wel een natuurlijk effect.

 

De tanning vloeistoffen die tegenwoordig op de markt zijn, hebben een uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende vloestoffen voor alle huidtinten. Dus als je liever een subtiel 'sun kissed' effect wil, kan dat ook. Vraag naar de mogelijkheden en benoem het effect dat je wilt bereiken.

 


Krijg ik geen strepen of vlekken?

 

Door nauwkeurige verneveling op de huid ontstaat er een fijne mist waardoor u geen druppels krijgt die strepen of vlekken veroorzaken.

 


Hoe lang blijft mijn natuurlijke bruine kleur?

 

Afhankelijk van uw huidtype en voorbereiding blijft het resultaat gedurende 5 tot 10 dagen zichtbaar.

 


Is het product schadelijk voor mijn huid?

 

Nee, het product is goed gekeurd door de FDA (Food and Drug Administration) en bevat geen uv-straling, uvstraling veroorzaakt wel huidverbranding, celveroudering en rimpels.

 


Hoe snel zie ik resultaat na een sessie?

 

Direct tijdens het sprayen, maar omdat DHA nog 12 uur doorwerkt zult u de volgende dag het uiteindelijke resultaat zien.

 


Wat draag ik tijdens de sessie?


De vloeistoffen zijn uitwasbaar. Draag voor de zekerheid geen wit. Je kunt een bikini dragen, alleen een ( string-) broekje of geheel naakt.

 

Voor wie is spray-tanning geschikt?

 

Voor mensen die gaan trouwen of een feestje hebben. Mensen die niet bruin worden en alleen sproeten krijgen, mensen die niet onder de zonnebank willen of kunnen liggen, bij zonneallergie of gewoon zomaar. Spray-tanning wordt voor de zekerheid afgeraden bij psoriasis, eczeem, snij- of schaafwondjes, gedurende zwangerschap of tijdens een antibiotica kuur.

 


Ik ga trouwen, wanneer kan ik het beste een afspraak maken?

 

Een afspraak kun je het beste maken drie dagen voor je bruiloft, dan is je teint op haar mooist. Kom een aantal weken voor je bruiloft eens langs, zodat we samen kunnen kijken naar de teint die het beste bij je past, zodat je er op de dag van je leven stralend uit zult zien!

 


Na hoeveel dagen kan ik weer een behandeling ondergaan?

Voor een optimaal resultaat kan na 5 á 6 dagen de behandeling worden herhaald.