BEN JE EEN NIEUW KLANT?

Welkom bij Schoonheidssalon Tess Schoonackers!

Wat ontzettend leuk dat je een afspraak wilt maken!

Het begint wanneer je hieronder aan de pagina je behandeling inboekt. Hier kies je de behandeling en de datum naar keuze en je eerste afspraak is ingepland!

 

Weet je niet welke behandeling je moet kiezen? Neem contact op via het contact formulier!

De dag van je eerste behandeling.

De salon is gevestigd in de gezellige sportschool Women Sports Only. De ingang vind je naast de Zeeman. Je kunt je melden bij de balie in de sportschool.

 

Indien de sportschool niet is geopend kun je de schoonheidssalon bereiken via de achterkant van de sportschool. Deze ingang zit tegenover de Scouting Olivier van Noort II. (Zie betreffende bord en de bel.)

Het adres is: Beregrachtpad 2 te Schoonhoven.
Je kunt hier gemakkelijk en gratis parkeren.

De behandeling.

Voordat de behandeling begint zal ik een korte intake houden. Tijdens deze intake bespreken we wat je wit bereiken met de door jouw gekozen behandeling. Eventuele medicatiegebruik en/of allergieën komen ook aan bod.

 

Natuurlijk leg ik uit hoe de behandeling wordt uitgevoerd maar ik zal je ook helpen om je lange termijn doelen te behalen. Dit doen we door een behandelplan op te stellen met product gebruik voor thuis.

​In de salon is er WIFI, verschillende drankjes, telefoon opladers en meer om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Alle behandelingen en routines voor thuis worden op maat gemaakt. Alles wordt netjes bijgehouden.

Tot snel in de salon!

Foto 08-05-2020 13 07 41.jpg
Foto 08-05-2020 13 37 09.jpg