top of page

OVER TESS

Hi, ik ben Tess, eigenaar van Schoonheidssalon Tess Schoonackers.

​Ongetwijfeld ben je op deze pagina terecht gekomen, omdat je benieuwd bent naar wie ik ben.

Hier wat grappige feitjes over mij:

Ik ben een enorme skincare fanaat, dol op mens en dier, altijd in voor gezelligheid en lekker eten. Ik rijd veel paard en ben gek op reizen! Ons doel is om minimaal 2 landen per jaar te bezoeken waar wij nog nooit zijn geweest. En we zijn aardig op weg. 

"Army wife", Dat wil zeggen dat mijn vriend in het leger zit en veel van huis is. Ik ben dus behoorlijk zelfstandig. Enigszins spiritueel en erg eigenwijs, maar dat vind ik eigenlijk wel een leuke eigenschap. Mijn favoriete onderdeel van een gezichtsbehandeling is toch echt het uitreinigen. 😁 En wenkbrauwen!

 

Ik ben opgegroeid in Mijdrecht en inmiddels woon ik al een aantal jaar in het mooie en gezellige Breda met vriend en 2 katten.

Verhuisd voor de liefde, want een echte "Brabo" krijg je niet weg uit Brabant. Dus dan maar heen en weer rijden tussen het werk waar ik van hou en de man waar ik van hou. 

 

Als drukke vrouw die midden in het leven staat weet ik precies hoe belangrijk het is om je verzorgd en zelfverzekerd te voelen. Maar als jij niet lekker in je vel zit straal je dit ook uit. Dus ook je innerlijke mens moeten we niet vergeten,

Als dochter van een orthomoleculair diëtist kan ik je over voeding inmiddels aardig wat vertellen. En mocht ik het niet weten dan bellen we "ons mam" voor advies. 😉

 

Zelfs ik heb enorm gestruggled met mijn huid! Als puber met jeugdpuistjes en later met eczeem. Vreselijk vond ik het! Ik had het gevoel dat iedereen het zag en voelde me er heel onzeker door.

​Door goed voor mijn lichaam te zorgen, te letten op mijn voeding en natuurlijk de zoektocht naar de juiste producten gaat het gelukkig veel beter en is het zo goed als weg. Dus heb je een gevoelige en kwetsbare huid, ik kan je (hopelijk) helpen!

Na 19 jaar ervaring als huidspecialist weet ik dat wanneer je echt resultaten wilt behalen alles moet kloppen. De juiste producten, aangepaste behandelingen en je levensstijl. Het grootste gedeelte doe je thuis zelf, maar dat laatste stukje, daar help ik je bij!

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het helpen bij huidproblemen, weer een mooie egale huid te krijgen, zodat je zonder dikke lagen make-up en vol zelfvertrouwen de hele wereld aan kunt!​

Daar word ik echt heel blij van! 

Genoeg over mij! Wie ben jij?

 

Waar struggle jij mee? Wat maakt jou onzeker wanneer je in de spiegel kijkt? 

​Wat zou je anders willen zien? Hoe zou je droomhuid eruit zien? Hoe goed zou je je dan voelen? Ik denk dat ik je kan helpen! 

KimRegelinkPhotography-45.jpg
bottom of page