MAAK EEN AFSPRAAK*

CONTACT-

INFORMATIE

Salonadres

Lopikerstraat 79
2871 BW Schoonhoven


Postadres

Kerkuil 20
4822 PA Breda

Telefoon

+31(0)6 4515 2420

 

E-mailadres

info@tess-schoonackers.nl

KvK Utrecht

30210938


BTW

NL1732.93.505.B01

CONTACT-
FORMULIER

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

OPENINGS-
TIJDEN

* Bij verlate aankomst voor een behandeling mag Schoonheidssalon Tess Schoonackers de behandeling inkorten. De afspraak kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Bij binnen 24 uur annuleren wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Er is een pin-automaat aanwezig.

© 2017 tess-schoonackers

Created by Yvonne van der Velden

DE SALON

Schoonheidssalon Tess Schoonackers is een professionele salon waar iedereen, ongeacht leeftijd, terecht kan voor huidverzorging en huidverbetering, visagie, hairstyling en massages. Door de diversiteit van de verschillende behandelingen kan alles op jouw wensen afgestemd worden. Alle behandelingen worden met veel liefde en passie voor het vak gegeven.

BEHANDELINGEN

GEZICHT

Extenso Skincare
Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige hoogwaardige huidsverzorgings-producten. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Belangrijke kenmerken van Extenso Skincare zijn: rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen, geen overbodige geur-en kleurstoffen en dierproefvrij.

Massada
Stuk voor stuk zijn alle Massada-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

IPL

EPILEREN

VERVEN

EPILEREN EN VERVEN

IPL

HARSEN

 
 

BEKIJK DE SALON

 

MASSAGES

Bij Schoonheidssalon Tess Schoonackers ben je aan het juiste adres voor diverse soorten professionele massages. Je ligt heerlijk ontspannen op een verwarmde massagetafel en er wordt gewerkt met verwarmde massageolie.

IPL

ONTSPANNEND

SPORT

HOTSTONE

Door de diversiteit van de verschillende behandelingen kan alles op jouw wensen afgestemd worden. Kies voor een behandeling en voeg daar iets extra's aan toe, zoals bijvoorbeeld het verven van de wenkbrauwen. Tijdens de behandeling is dit voordeliger dan los.

SPRAY TANNING

 

Spray Tanning is een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine tint te krijgen zonder dat je blootgesteld wordt aan UV stralen. Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit.
Met een speciaal ontwikkelt spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof op de huid vernevelt. Tijdens het vernevelen is de bruine egale tint direct zichtbaar. Geen uren meer in de zon of onder de zonnebank die toch uv stralen afgeeft en de huid snel doet verouderen.

 

Sienna X

In de salon wordt gewerkt met Sienna X. Sienna X is al jaren het meest vooraanstaande merk in de UK. De kleuren zijn prachtig en zorgen voor een natuurlijke, gebronsde look. Natuurlijk is er naast de spray tanning een groot scala aan producten zodat je er altijd geweldig uitziet.

PRIJZEN

SPRAY TANNING PARTIES

Schoonheidssalon Tess Schoonackers organiseert nu ook Spray Tanning Parties bij je thuis. Vanaf 6 personen is de gastvrouw/heer altijd gratis. Een spray tanning party staat garant voor een leuke en gezellige ervaring en je bent verzekerd van een mooie stralende kleur!

IPL

ONTHAREN

Wie wil er niet voor altijd van zijn/haar ongewenste haargroei af?  Nooit meer scheren, harsen en epileren! Je kunt bij Schoonheidssalon Tess Schoonackers veilig ,pijnloos en snel je haren definitief laten verwijderen.

Ontharen door middel van lichtflitsen is een veilige, pijnloze en snelle methode zonder complicaties. Het werkt als volgt: De lichtflits gaat door de huid en wordt in de haarwortel omgezet in warmte waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Bij de IPL behandelingen wordt een tussenpoos van 4 à 6 weken aangehouden. Gemiddeld zijn er voor een bevredigend eindresultaat 8 - 12 behandelingen nodig. Voor altijd een gladde huid! Wie wil dat niet?

Maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend (gratis) intakegesprek.

IPL

PRIJZEN

Behandeling  1 – 8:

bovenstaande prijzen.


Behandeling 9 en 10:

25% korting op bovenstaande prijzen.


Behandeling  >10:

50% korting op bovenstaande prijzen.

HUIDVERBETERING

Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat IPL niet alleen ingezet kan worden tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar ook tegen andere kwalen die zorgen voor onzekerheid omtrent je uiterlijk. Acne bijvoorbeeld, rimpels, couperose of pigmentvlekken. Je ziet: de IPL-techniek kent vele, vele mogelijkheden!


Maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvend (gratis) intakegesprek.

Couperose behandeling

Couperose is het optreden van uitgezette, verwijde rode adertjes in het gezicht. Veel mensen hebben couperose en ervaren het als storend in een cosmetische zin. Met de IPL kan couperose zeer snel en effectief worden verwijderd.

Tijdens het behandelen van de couperose wordt er gewerkt met lichtflitsen wat invloed heeft op de hemoglobine in de bloedvaatjes. Hemoglobine is de stof die ons bloed z’n herkenbare rode kleur geeft. Door de behandeling met IPL wordt de inhoud van de bloedvaatjes verwarmd, zodat deze uiteindelijk tot stolling komt.

Wat kan er behandeld worden?
Rode adertjes en couperose.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
3 tot 5 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer
drie weken.

Pigment behandeling

Het licht van de flits wordt opgenomen door het pigment (melanine) in de pigmentvlek. Door deze opname wordt de pigmentcel kapot gemaakt en het pigment verpulverd, zodat het door het opruimingsmechanisme van het lichaam kan worden afgevoerd

Wat kan er behandeld worden?
Pigmentvlekjes ten gevolge van veroudering, zonnebeschadiging of acné. Moedervlekken mogen alleen na goedkeuring van de huisarts behandeld worden. Hormonale pigmentverstoringen zoals een zwangerschapsmasker soms na overleg.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
3 tot 5 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer
10 dagen.


Acné-behandeling

Heel wat jongeren hebben last van acne en voelen zich daar ongelukkig onder. Door een behandeling met IPL worden niet alleen de bacteriën vernietigd, maar ook wordt de talgproductie gereduceerd. Hierdoor krimpen de talgklieren en raken ze minder snel verstopt.

Het licht wordt door de huid geabsorbeerd, waardoor er vervolgens zuurstofatomen vrijkomen. Hierdoor verandert de gassamenstelling van de huid. Dit is ongunstig voor de bacteriën die huidontstekingen veroorzaken.

Wat kan er behandeld worden?
Actieve acne en mee-eters.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
6 tot 8 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer
10 dagen.


Anti-aging/rimpel- behandeling

Met de anti-aging behandeling krijgt de huid een kuur op basis van lichtpulsen. Hierdoor krijgt de aanmaak van natuurlijk collageen en elastine een opmerkelijke stimulans. Oppervlakte rimpels verminderen, poriën worden kleiner en fijne lijntjes verdwijnen. De huid herstelt zich, ziet er frisser uit, krijgt vernieuwde spankracht en voelt zachter en steviger aan.

Wat kan er behandeld worden?
De verslapte huid. Rimpeltjes rond de ogen, mond, wangen en het voorhoofd.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
6 tot 8 behandelingen met een tussenpoos van ongeveer
10 dagen.

PRIJZEN

 

PRODUCTEN

 

EXTENSO SKINCARE

Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd
en ieder huidtype volledige hoogwaardige huidsverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

 

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • kwalitatief hoogwaardig

  • zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

  • rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen

  • geen parabenen en overbodige geur-en kleurstoffen

  • dierproefvrij

MASSADA

De producten van Massada worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

Kenmerken van Massada zijn:

  • kwalitatief hoogwaardig

  • zorgvuldig geselecteerde grondstoffen

  • rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen

MAKE-UP EN HAARSTYLING