DE SALON

Schoonheidssalon Tess Schoonackers is een professionele salon waar iedereen, ongeacht leeftijd, terecht kan voor huidverzorging en huidverbetering, visagie, hairstyling en massages. Door de diversiteit van de verschillende behandelingen kan alles op jouw wensen afgestemd worden. Alle behandelingen worden met veel liefde en passie voor het vak gegeven.

BEKIJK DE SALON

BEHANDELINGEN

GEZICHT

Extenso Skincare
Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd en ieder huidtype volledige hoogwaardige huidsverzorgings-producten. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden. Belangrijke kenmerken van Extenso Skincare zijn: rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen, geen overbodige geur-en kleurstoffen en dierproefvrij.

Massada
Stuk voor stuk zijn alle Massada-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Foto 08-05-2020 12 41 57.jpg

EPILEREN

VERVEN

EPILEREN EN VERVEN

Foto 08-05-2020 13 14 21 (1).jpg

HARSEN

 
 

MASSAGES

Bij Schoonheidssalon Tess Schoonackers ben je aan het juiste adres voor diverse soorten professionele massages. Je ligt heerlijk ontspannen op een verwarmde massagetafel en er wordt gewerkt met verwarmde massageolie.

Foto 08-05-2020 13 38 36.jpg

ONTSPANNEND

SPORT

HOTSTONE

Door de diversiteit van de verschillende behandelingen kan alles op jouw wensen afgestemd worden. Kies voor een behandeling en voeg daar iets extra's aan toe, zoals bijvoorbeeld het verven van de wenkbrauwen. Tijdens de behandeling is dit voordeliger dan los.

PRODUCTEN

 

EXTENSO SKINCARE

Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd
en ieder huidtype volledige hoogwaardige huidsverzorgingsproducten aan. Extenso Skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

 

Kenmerken van Extenso Skincare zijn:

  • kwalitatief hoogwaardig

  • zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

  • rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen

  • geen parabenen en overbodige geur-en kleurstoffen

  • dierproefvrij

MASSADA

De producten van Massada worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. Alle formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

Kenmerken van Massada zijn:

  • kwalitatief hoogwaardig

  • zorgvuldig geselecteerde grondstoffen

  • rijk aan natuurlijke werkstoffen en vitaminen

MAKE-UP EN HAARSTYLING

 

MAAK EEN AFSPRAAK*

CONTACT-

INFORMATIE

Salonadres SCHOONHOVEN

Lopikerstraat 79
2871 BW Schoonhoven


Salonadres BREDA

* tevens postadres

Kerkuil 20
4822 PA Breda

Telefoon

 06 4515 2420

 

E-mailadres

info@tess-schoonackers.nl

KvK Utrecht

30210938


BTW

NL001962733B49

CONTACT-
FORMULIER

Contact

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon

OPENINGS-
TIJDEN

* Bij verlate aankomst voor een behandeling mag Schoonheidssalon Tess Schoonackers de behandeling inkorten. De afspraak kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Bij binnen 24 uur annuleren wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht. Er is een pin-automaat aanwezig.

© 2017 tess-schoonackers

Created by Yvonne van der Velden