MEER INFORMATIE
OVER DE BOOSTERS

Boosters

Fruitzuur peeling ( Glycolzuur en Salicylzuur)

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Daarnaast heeft fruitzuur heeft ook een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om verschillende vormen van acne te behandelen.

 

Met deze behandeling krijg je direct een frisse huid, hij voelt gladder, voller en egaler aan.

Cupping massage

Cupping massage is een techniek waarbij siliconen cups worden gebruikt die een vacuüm creëren op de huid. Hierdoor werkt deze massage enorm stimulerend op de doorbloeding van de huid. Daarnaast worden ook de fibroblasten in onze onderhuid geactiveerd om weer nieuwe collageen en elastine vezels te produceren.

Guasha massage 

Guasha is een eeuwenoude massagetechniek die zijn oorsprong vindt in het verre Oosten. Het is schraaptechniek met een prachtig geslepen steen die op zeer zachte wijze wordt toegepast. De gezichtsbehandeling werkt zeer ontspannend door de zachte, pijnloze strijkingen over de huid. 

Door de guasha-behandeling wordt de energie- en bloeddoorstroming van de huid verbeterd. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd, waardoor de huid er stralend gaat uitzien. De voeding naar de huid wordt verbeterd, net als de uitstraling. Vochtwallen, donkere kringen en rimpels kunnen verminderen. Het collageen wordt gestimuleerd en de gezichtsspieren ontspannen. Daarnaast wordt de lymfedoorstroming verbeterd. Door de massage verstevigd de huid en krijgt deze meer energie.

Na de behandeling is het resultaat direct zichtbaar!

 

Bindweefsel massage 

De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Er wordt echt gewerkt op het onderliggende bindweefsel. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloedig van de huid.

Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat er voor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat staat voor de stevigheid van de huid, maar zorgen ook voor de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt.

 

Kortom: dit is een unieke anti-aging behandeling voor het gezicht, die ervoor zorgt dat je huid weer strakker en gladder wordt.

 

Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en – nog veel belangrijker – te behouden, raden wij meerdere behandelingen in kuurverband aan.

 

BIO peeling

Deze volledige biologische peeling is voor elke huid geschikt.

Deze kruidenpeeling bevat geen zuren en werkt in op het natuurlijke herstellingsvermogen van de huid. Het heeft een helende werking en pakt op innovatieve wijze onvolkomenheden van de huid aan. De huid vernieuwt zichzelf van binnenuit.

De krachtige 100% natuurlijke ingrediënten werken zelfs tot 10 dagen na de behandeling intensief door in de huid en activeert in deze dagen de celdeling.

MAAK EEN AFSPRAAK*

CONTACT-

INFORMATIE

Salonadres SCHOONHOVEN

Lopikerstraat 79
2871 BW Schoonhoven


Salonadres BREDA

* tevens postadres

Kerkuil 20
4822 PA Breda

Telefoon

 06 4515 2420

 

E-mailadres

info@tess-schoonackers.nl

KvK Utrecht

30210938


BTW

NL001962733B49

CONTACT-
FORMULIER

Contact

OPENINGS-
TIJDEN

Er is een pin-automaat aanwezig.

 

* Bij verlate aankomst voor een behandeling mag Schoonheidssalon Tess Schoonackers de behandeling inkorten. De afspraak kosteloos annuleren kan tot 24 uur voor de behandeling. Bij binnen 24 uur annuleren wordt er 50% van de behandeling in rekening gebracht.

© 2021 tess-schoonackers

Created by Yvonne van der Velden

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon